Blat
Reteta de la blat nu o voi mai scrie inca o data, insa o gasiti foarte bine explicata la reteta prajiturii de ciocolata cu zmeura. De data aceasta am copt blatul intr-o tava rotunda de diametru 24-26cm pentru a-i putea da o nota mai festiva. Lasam blatul la racit si trecem la creme.
Smantana pentru frisca o mixam bine de tot cu o lingura de zahar vanilat. Cand devine spumoasa o dam la rece. Separat mixam crema de branza impreuna cu lichiorul de capsune (optional) si cu doua linguri de zahar. Cand amestecul e omogen si mai aerat incorporam si frisca cu miscari de jos in sus, pentru a-si pastra volumul. Punem crema peste cea de capsune, nivelam si dam la rece pentru 2 ore. Ar fi bine ca tortul sa fie montat in tava in care a fost copt.
Un blog cu clasa!
Un stil cu personalitate, bun gust si talent!
O colectie de retete de calitate, prezentata ambitios dar cu modestie!
La multi ani!
Urmeaza-ti pasiunea!
Merita toata atentia!
Cu mare drag si cu toata sinceritatea
La multi multi ani ii doresc si eu bloguletului tau, ii doresc la cat mai multe retete minunate ca si pana acum! Tortul e minunat si racoros ,si daca mai are blatul acela minunat = DELICIOS! Gabriela.
Multi ani deliciosi si de-acum inainte.Minunat tort !!!
La multi ani frumosi si gustosi! Felicitari pentru tot ce faci, ai un blog minunat
Deliciot tort. La cat mai multi ani bloguletului tau :x!
La Multi Ani !!!! Tortul arata super yuumy
La multi ani blogului tau, si la cat mai multe retete faine cu care ne incanti.
Sa ai o seara faina.
Lovely! I really like it, well done!
La cati mai multi ani fericititie si blogul sa fie unul renumit! Pentru mine esti un model. Felicitari sincere. Carol
E minunat tortul ca de altfel tot ce postezi tu. La multi ani tie si blogului tau minunat!
La multi ani!!! Sa te bucuri de el si sa ai multe satisfactii!
Ei, pai suntem cam de-o seama prin blogosfera doar ca eu am inceput cu teoria :)))
La multi ani! Inspiratie cat mai multa si vizitatori fara numar.
Ai un blog superb, Paula si cu toate astea sau tocmai din cauza asta trec rar pe aici :p
Promit, totusi, sa vin mai des chiar daca raman doar cu poftele :)))
La multi ani blogului tau, sa mai prepari/scrii multe retete gustoase si delicioase!! O felie mare servesc si eu cu pofta! 😉 :*
La multi ani blogului!!Tortul delicios!
La multi ani!
La multi ani!!! Fie ca blogul tau sa creasca tot mai mare si mai frumos! :*
Mmm, ce bunătate de tort! Și ce frumos l-ai ornat! La mulți ani, cu multe rețete bune! Numai bine, Paula!
Doi ani extrem de frumosi, felicitari pentru tot ce ai realizat aici pe blog!
La multi ani!
La multi ani!!!! imi place sa vin aici, regasesc gusturi comune, dar cel mai mult simt ca in spatele blogului se afla o fata cu maini si suflet de aur.