Inghetata, chiar daca de cele mai multe ori e un desert simplu si racoros pe timp de vara, se poate transforma intr-un tort grozav de aratos si delicios pe masura. Folosind si indulcitor naturali Green Sugar, dar si iaurt in loc de frisca, am transformat acesta desert intr-unul putin mai dietetic astfel incat o felie generoasa de tort nu va produce deloc mustrari de constiinta.
Blat
75 gr unt
2 oua medii
100 gr zahar Green Sugar
120 gr faina
20 gr cacao
100 ml iaurt
1/2 lingurita praf de copt
1/2 lingurita bicarbonat
1 praf de sare
1 lingurita extract de vanilie
Inghetata
500 ml lapte
4 oua
8 linguri zahar Green Sugar
1 pastaie de vanilie
400 ml iaurt grecesc 10%
2 linguri miere
1 lingura suc de lamaie
100 gr ciocolata neagra
100 gr fructe de padure
Decor
frisca
fructe de padure
Maria Udrea says
Cat de minunat esteeeeee! Bravo, fata frumoasa, tot ce faci tu e de senzatie!!
Paula Gafitescu says
Meri, iti multumesc frumos! Lasa, ca si eu am vazut la tine niste dulciuri sa mori de pofta nu alta! Te pup!
Diaconta says
Minunat si delicios tortul tau Paula!!!!
Paula Gafitescu says
Multumesc mult Dia, pupici!
Mihaela says
Ce sectiune…..de poveste, exceptional arata !
Paula Gafitescu says
Mihaela, ma bucur mult ca-ti place! Pup
Iuliana says
Doamne, ce frumusete! Gustul nici nu vreau sa mi-l imaginez, ca mananc monitorul de pofta!!!
Paula Gafitescu says
Iuliana, ma bucur ca-ti place Te pup!