Cand vine vorba de cheesecake combinatiile sunt nenumarate. Fructul pasiunii cu aroma lui suava, dulce si acrisoara in acelasi timp, merge de minune cu cremozitatea si dulceata acestei prajituri. Ii da o nota racoroasa si parca un plus de vitalitate. In completare vine baza crocanta, cu aroma de nuca si gust fin de unt. Nu poate fi decat un desert foarte bun, de savurat in familie. Un desert de care nu te mai saturi si ai vrea sa mai iei o bucata, si inca o bucata…si inca una.
Crusta
200 gr biscuiti digestivi
50 gr nuca
50 gr unt
Umplutura
600 gr crema de branza
150 gr smantana grasa
3 oua mari
100 gr ciocolata alba
80 gr zahar
50 ml baileys
2-3 linguri suc din fructul pasiunii
1 pastaie de vanilie
1 lingura suc de lamaie
Decor
200 ml smantana pentru frisca
1 lingurita zahar pudra
fructul pasiunii
Timp de preparare: 30 min. Timp de coacere: 1 ora Nr portii: 12-14
Anonymous says
imi place dar nu ma pot impaca never cu crustele, mi se par anoste si deasemeni strica combinatia cu crema de deasupra.
cozia
Diaconta says
Cred ca are un gust grozav!!
Laura Nechita says
Eu sunt fan declarat al cheesecake-urilor…iar acesta arata senzational! Plec cu o felie mare :))) Va pupam!
TeoBucatar says
Arata excelent!