Ca imi plac negresele nu mai este un secret ( de fapt imi cam place orice e dulce, dar asta ramane intre noi 😀 ) asadar de multe ori baietii mei se trezesc cu cate o tava de negrese, sau brownies, prin casa. Nu se supara nici ei deoarece sunt amatori de dulce, si in special de ciocolata. Aceasta negresa este una tare simpla, blatul este pufos si dens in acelasi timp, iar crema este o combinatie de caramel dulce cu mascarpone fin si cremos. Suna bine, nu? Gustul pot sa va confirm eu ca este peste masura de bun, doar ce poate fi mai delicios decat o combinatie de ciocolata, caramel si mascarpone? Daca aveti idei, va rog sa mi le impartasiti. Daca pe moment nu va ganditi la altceva atunci poate incercati prajiturica asta si va convingeti. Enjoy!
Timp de preparare: 1 ora Timp de coacere: 30 Nr portii: 16
ama says
din pacate, la mine doar eu sunt fan ciocolata, dar chiar si asa, ori de cate ori pot fac si eu cate o negresa. si sigur incerc si reteta asta
Cristina says
Yammy!!! Nu as putea rezista tentatiei!
TeoBucatar says
Draga mea ai doua manute de aur!
Diaconta says
Nu poate fi decat delicioasa.
Adina says
Valeu, muica,arunc cu sapca de pamant !:)
Belea !
Liana10 says
O bunatate!!