Pentru ca maine este o zi speciala pentru multi dintre voi m-am gandit sa va surprind cu un desert potrivit acestui eveniment. Este vorba de panna cotta, un desert dulce si delicat, in forma de inimioare. Culoarea vie si frumoasa este data de jeleul de cirese, jeleu care ascunde o panna cotta dulce, cremoasa si racoroasa de menta. Se face tare simplu si din ingrediente putine, asa ca poate fi un desert la indemana oricui. Daca va tenteaza atunci va invit sa-l incercati pentru ca merita. Sa fiti fericiti si iubiti!
Panna cotta cu menta
200 ml lapte
200 ml smantana
2 linguri zahar
1 lingurita esenta/lichior de menta
4 foi gelatina
Jeleu de cirese
300 gr cirese congelate
100 ml apa
3 linguri zahar
1 lingurita extract de vanilie
4 foi gelatina
Timp de preparare: 1 ora Nr portii: 6
Cristina says
Minunat arata.
Maria Udrea says
Vai, ai zis menta? Mor aici de pofta! Ce-mi place cum arata! Nici nu vreau sa-mi imaginez ce gust pot avea inimioarele tale ca lesin aici!