Hristos a inviat! Sper ca ati avut sarbatori frumoase, pline de bucurie, voie buna si intelegere alaturi de cei dragi! Pe mine sarbatorile Pascale m-au gasit intr-un loc drag mie, locul unde am copilarit, locul unde am invatat sa iubesc si sa apreciez natura. Este vorba de casa bunicilor mei care, mereu, cu drag, ne asteapta sa le trecem pragul. Am petrecut frumos, in familie, cu bucate traditionale si gustoase pe masa. Acum revin la voi si va aduc o reteta minunata de carrot cake cheesecake. O combinatie mereu reusita de tort cu morcovi si branza, insa, de data aceasta, sub o alta forma. Enjoy!
Reteta explicita nu am sa dau aici. Pentru blat puteti sa folositi cu incredere reteta de la tortul cu morcovi. Am folosit 2/3 din ingredientele de acolo si am copt blatul intr-o tava de 18cm diametru.
Pentru cheesecake am folosit reteta de la new york cheesecake. Ingredientele folosite au fost tot in proportie de 2/3 ( am pus doar 3 oua ) si am copt cheesecake-ul tot intr-o tava de 18cm diametru.
Crema de branza folosita pentru umplere si decor a fost indentica cu crema de branza de la tortul cu morcovi si am folosit aceeasi cantitate.
Blatul l-am taiat in doua. L-am umplut cu crema de branza. Deasupra am mai pus putina crema de branza si apoi cheesecake-ul. Am ornat tortul cu restul de crema de branza si bomboane colorate de ciocolata.
A fost o combinatie superba. Un tort cremos, cu blat umed si destul de consistent. E perfect pentru amatorii de carrot cake si prajituri cu branza. Enjoy!
simona says
ce idee minunata!!!!!!!!!! mai ales ca imi plac la nebunie ambele torturi dar nu m-as fi gandit sa le combin! arata super!!!
maria udrea says
Cat de bun o fi acest tort cu morcovi! Si cat este de elegant!
Felicitari, Paula, pentru indemanare, pricepere si talent! Pupici!
simonacallas says
Superb tort! Diafan, aromat si foarte aspectuos, demn de un eveniment special. Felicitari!