Inca o reteta in cadrul campaniei „MAI aproape de sanatate. Luna fara gluten Schar” organizata de Ruxandra si Dr. Schar. Le multumesc frumos pentru invitatie si ma bucur ca am posibilitatea sa particip din nou. Mai multe detalii despre campanie gasiti aici: Luna fara gluten Schar.
De data aceasta am pregatit o reteta mai racoroasa, de vara. Un tort de inghetata delicios cu arome de capsune, mure si menta, si-a facut aparitia la mine in bucatarie. Un tort pe care l-am savurat cu placere alaturi de cei dragi. Un tort de inghetata cu capsune, mure si lamaie extrem de bun. Enjoy!
Ingrediente
4 galbenusuri
300 ml lapte
1 pastaie de vanilie
400 ml smantana dulce
6 linguri de zahar
200 gr capsune
2 linguri suc de lamaie
coaja de la o lamaie
200 gr mure
300 gr biscuiti digestivi cu ciocolata Dr Schar
Decor
200 ml smantana pentru frisca
1 lingura zahar pudra
capsune, mure
stefy says
clar vreau si eu o feliuta,ca arata grozav de bine!
olivia says
Este mai mult decat apetisanta.
Cristina says
Ce rasfat!!! Arata foarte apetisant!
Simona says
Asa ceva este de nerefuzat!!! Arata minunat!
Paula says
Ma bucur ca-ti place Simona! Pup
diamar bucataria galbena says
Este perfect.Are o culoare superba.Pup!
Paula says
Multumesc mult Mihaela! Pup
Adina says
Superb de ispititor !
Nu ma satur de inghetata in vara asta !
Paula says
Adina, ma bucur ca-ti place!